© Powered by SiteSpirit

 

Menu Maart/April "De Kastanjehof"








Menu "De Kastanjehof" Maart/April 2017

Huisgerookte pepermakreel met hand gerold couscous,
gekonfijte citroen en frisse boerenkwark

Gepocheerde kalfstong met gelei van ossenstaart, zacht gegaarde eidooier
en krokant gebakken zwezerik

Ravioli gevuld met bloemkool en truffel, bouillon van knolselderij
en crème van gekarameliseerde sjalotten

Combinatie van gebraden lamsrug en gestoofde lamsnek, tomatenjus met specerijen
en aardappel gratin met harde Hollandsche geitenkaas

Mousse van mascarpone met fudge van bergamot,
ijs en praline van hazelnoten

Makreel - Lam - Mousse € 39,50
Makreel - Ravioli - Lam - Mousse € 49,50
Makreel - Kalfstong -Ravioli - Lam - Mousse € 59,50




Voorkant pand KH.jpg

Menu Maart/April "De Kastanjehof"

Menu Maart/April "De Kastanjehof"

Fotoboek

Huwelijksceremonie.jpg