© Powered by SiteSpirit

 

Menukaart

Herfstmarkt.jpg

Voorgerechten en bites

Bites.jpg



BITES Het concept " Bites" is er op gericht dat u een gevarieerde keuze kunt maken van al het moois dat onze keuken te bieden heeft. De internationaal georiënteerde gerechten zijn dus niet alleen als voorgerecht, maar ook als "Bite" te bestellen.

Voorgerechten
Huisgemaakte Baba Ganoush met feta en ingemaakte groenten, krokante groenten chips en gerookte olie
€ 14,50 € 4,75 per bite

Geroosterde koolraap met dressing van wortel en gember, vers geraspte mierikswortel, grapefruit en gepofte quinoa
€ 13,50 € 4,75 per bite

Licht gerookte heilbot gemarineerd in rode biet, mayonaise van eekhoorntjesbrood en ingelegde paddenstoelen
€ 14,50 €5,00 per bite

Kreeftensoep "De Kastanjehof"
€ 16,50 € 5,75 per bite

Krokant gebakken rib van het Iberico varken, Atjar van sperziebonen en chutney van pompoen
€ 15,00 € 5,75 per bite

Salades
Eikenbladsalade met witlof en schorseneren, verschillende soorten noten en huisgemaakte dressing met mosterd
€ 17,50 klein € 13,50

Eikenbladsalade met gerookte eendenborst, gedroogde tomaatjes en dressing met cranberry
€ 17,50 klein € 13,50



Lunch proeverij van "Bites" Een selectie van 6, door ons keukenteam geselecteerde "Bites" Per tafel te bestellen
€ 29,50 p.p.




Hoofdgerechten


Hoofdgerechten

Gepofte Rozeval aardappel met Messeklever kaas, gekonfijte uien, waterkers, mosterdzaad en crumble van knoflook en zwarte olijven
€ 22,50

Open ravioli met bloemkool en truffel, bouillon van gerookte knolselderij en compote van gekarameliseerde sjalotten
€ 22,50

Gegrilde heilbot met gebakken gamba's, risotto met dragon en jus van schaaldieren
€ 27,50

Op de huid gebakken Skrei, puree van wortel en vanille, geroosterde broccoli, olie met ansjovis en geurige saus van specerijen
€ 24,50

Rib eye van het Brandrode rund met huisgemaakte frieten van zoete aardappel met Brandrood kaas en salade met mosterddressing
vanaf 200 gram € 24,50 Supplement merg € 5,00



Allergenen: Vraagt u het team als bepaalde ingrediënten een allergische reactie bij u oproepen? Wij zullen in overleg met u en de keukenbrigade de gerechten aanpassen.

Black Angus.jpg

Menu Maart / April "De Kastanjehof"

Appel dessert.jpg

Menu "De Kastanjehof"

Huisgerookte pepermakreel met hand gerold couscous,
gekonfijte citroen en frisse boerenkwark

Gepocheerde kalfstong met gelei van ossenstaart, zacht gegaarde eidooier
en krokant gebakken zwezerik

Ravioli gevuld met bloemkool en truffel, bouillon van knolselderij
en crème van gekarameliseerde sjalotten

Combinatie van gebraden lamsrug en gestoofde lamsnek, tomatenjus met specerijen
en aardappel gratin met harde Hollandsche geitenkaas

Mousse van mascarpone met fudge van bergamot,
ijs en praline van hazelnoten

Makreel - Lam - Mousse € 39,50
Makreel - Ravioli - Lam - Mousse € 49,50
Makreel - Kalfstong - Ravioli - Lam - Mousse € 59,50





Dessert

Taartje van chocolade en kersen, ganache van Valrhona chocolade en bloedsinaasappel sorbet
€ 8,50

Mousse van mascarpone met fudge van bergamot, ijs en praline van hazelnoten
€ 8,50

Crème a Catalana met krokante amandelen, crumble van noten en rozijnen, abrikozen crème en roomijs van amandelen
€ 8,50

Assortiment aan kazen door onze chef geselecteerd
€ 13,50



Friandises.jpg

Fotoboek

Huwelijksceremonie.jpg