© Powered by SiteSpirit

 

Menukaart

Ingang.jpg

Menu

Bites.jpg



Voorgerechten:
Crepes pommes de terre, met huisgerookte zalm, crème fraîche met bieslook, 
gebakken kwartel ei en haring kaviaar
€ 17,50

Oosters bereide kalfssukade met shiitake, kroepoek van sesam, 
pinda’s en gebakken komkommer
€ 15,00

Gemarineerde tonijn met mierikswortel mayonaise, zoutzure rettich,
olie met knoflook en gember, tuille van kerrie
€ 16,00



Tussengerechten:
Gebakken eendenlever met gekarameliseerde appeltjes, 
brioche brood en stroop van sherry
Klein € 12,50 Groot €21,00

Kreeftensoep “De Kastanjehof”
Klein € 12,50 Groot € 16,50


Hoofdgerechten:
Rib Eye met gestoofde Franse uien, seizoensgroenten uit Maartensdijk, 
Pomme Dauphine en saus Bordelaise
€ 25,00

Gegrilde griet met gebakken coquilles, puree van knolselderij en truffel, 
gestoofde spinazie en saus van eekhoorntjesbrood
€ 27,50

Gebakken Kalfshaas met krokante zwezerik, ratatouille,
gepofte tomaten en saus van noilly prat en foelie
€ 32,00



Dessert:
Mousse van citrus en kwark, espuma van champagne,
merinque van limoen, creme van sinaasappel en vanille roomijs
€ 9,50

Kazen
€ 13,50


Black Angus.jpg

Appel dessert.jpg
Friandises.jpg

Fotoboek

Huwelijksceremonie.jpg