© Powered by SiteSpirit

 

Het prachtige dorp Lage Vuursche

lage_vuursche_foto_1_2.jpg

Romantisch dorpje verscholen in de bossen van Lage Vuursche

Lage Vuursche is wijd en zijd bij jong en oud een begrip.
Generaties achter elkaar was dit idyllische oord een geliefd doel voor een uitstapje met familie en vrienden. Een gezamenlijke wandeling door de bossen met aansluitend een kopje koffie met appeltaart, een pannenkoek, een lunch of een uitgebreid diner behoorden tot de vele mogelijkheden.

Tot op heden is dat zo gebleven. Nog steeds wordt dit romantische dorpje druk bezocht door allerlei bezoekers uit het hele land. Sommige van hen komen al vanaf hun jeugd in de Lage Vuursche en brengen nu hun kinderen en kleinkinderen mee. Want, Lage Vuursche is leuk voor iedereen!

Voor wandelaars, fietsers, ruiters, moutain bikers, nordic walkers etc. etc.  Een dagje naar de Lage Vuursche is puur genieten; 
genieten van de prachtige natuur in de rustgevende bossen en genieten  van de gezellige drukte op de terrasjes in een Anton Pieck-achtig dorpje.
 
De paardentram en/of huifkar rijdt regelmatig door het dorp en is ook op afspraak te reserveren.
En de vermaarde Midgetgolftuinen, midden in het dorp gelegen, zijn absoluut een bezoekje waard.

Vooral in de zomer vinden veel recreanten hun weg naar dit schilderachtige dorp. Er straalt iets authentieks van uit, omdat alles zo gebleven is zoals het vroeger was. En dat is nu net datgene wat zoveel mensen aanspreekt en doet wederkeren.


Fotoboek

Huwelijksceremonie.jpg