© Powered by SiteSpirit

 

Bruiloft

khtuinwedding1.jpg

Voor de mooiste dag van uw leven kies je voor De Kastanjehof! Vanaf de ceremonie (wij zijn een erkende trouwlocatie) tot aan het ontbijt op bed de volgende ochtend in uw romantische suite, wij verzorgen het voor u!

De Kastanjehof is d ideale locatie voor een stijlvolle en onvergetelijke bruiloft in een gezellige ambiance! 

Uw huwelijksdag wordt door ons geheel op maat en naar uw wensen ingevuld. Op de mooiste dag van uw leven wordt u van binnenkomst tot vertrek, door het Kastanjehofteam, in de watten gelegd.

De Kastanjehof is uniek door haar prachtige ligging midden in het bos. Een idyllisch gelegen grote achtertuin en terras bieden bij mooi weer de juiste setting voor een romantische ceremonie, feestelijke ontvangst, een gezellige receptie, lunch, diner, feest, etc.

Voor besloten lunches of diners zijn er diverse gezellige separate ruimtes.

Na afloop van deze bijzondere dag is het goed toeven in de romantische hotelkamers van De Kastanjehof, die van alle comfort zijn voorzien. Om na te genieten van deze speciale dag kunt u natuurlijk het Bruidsarrangement boeken. Omringd door de luxe van een VIPkamer kijkt u vol mooie gedachten terug op deze feestelijke dag.

Graag tot ziens op n van de mooiste dagen van uw leven, in De Kastanjehof!
 


De Tuinzaal

Tuinzaal diner 3.jpg

En van onze zalen waar u kunt genieten van lunch of diner. Uiteraard zijn hier ook tal van andere mogelijkheden: op een feestavond staat hier een DJ of band te spelen en plaatsen wij een dansvloer. Ook recepties en walking dinners komen hier regelmatig voor. Kom gerust eens kijken om een indruk te krijgen van alle mogelijkheden die wij te bieden hebben!

Bruidstaart

bruidstaartKHweb.jpg

Vertelt u ons uw wensen en wij maken uw bruidstaart zoals u deze hebben wilt. Vulling, kleur, hoogte, etc., wij kunnen het allemaal voor u realiseren!


Bruidssuite

IMG_9059.jpg

Heerlijk nagenieten van n van de mooiste dagen van uw leven, dat kan in onze prachtige bruidssuite. Beneden een sfeervol zitgedeelte, boven romantisch slapen. De perfecte afsluiting van een perfecte dag!

Tevens zijn de overige 9 hotelkamers te boeken voor een speciale prijs voor uw gasten als zij na het feest niet meer naar huis willen rijden.


Ceremonie opstelling in de tuin.jpg

Fotoboek

Huwelijksceremonie.jpg