Activiteiten – De Kastanjehof

Activiteiten

Activiteiten

Activiteiten

Een overnachting bij De Kastanjehof kan op vele manieren worden aangevuld. Tijdens het maken van je boeking heb je de keuze om je verblijf verder uit te breiden met activiteiten in en rondom het hotel. Zo weet je zeker dat je, ongeacht het seizoen, je dag op een passende manier in kunt vullen.

Kies je voor een van onze buitenactiviteiten, proeverijen of een ontspannend uurtje in onze privé buitenspa? Bekijk hieronder al onze activiteiten.

Jeu de boules

Jeu de boules

Zin in een uitdagend potje jeu de boules? Bij de Kastanjehof kun je een baan reserveren. Met z’n tweeën of met de hele familie de competitie aangaan? Reserveer je baan voor een of twee uur inclusief een heerlijke fles wijn en een lekkere snack.

Whiskey proeverij

Whiskey proeverij

Bij de Kastanjehof zijn wij gek op mooie en bijzondere dranken! Speciaal voor onze gasten hebben wij een selectie gemaakt van onze vier favoriete whiskey’s.

Reserveer je proeverij en geniet op je eigen tempo van deze selectie! Wij hebben een bondig en informatief boekje voor jullie gecreëerd waar wij het verhaal van de betreffende whiskey’s vertellen.

Fietsverhuur

Fietsverhuur

Lage Vuursche ligt in één van de mooiste fietsomgevingen van Nederland.

Bij De Kastanjehof verhuren wij comfortabele e-bikes, inclusief verschillende fietsroutes die je langs de mooiste plekken brengen.

Wijnproeverij

Wijnproeverij

Een bezoek aan De Kastanjehof gaat hand in hand met een goed glas wijn.

Onze sommeliers laten je met onze wijnproeverijen graag graag kennismaken met de basisprofielen of juist experimenteren met nieuwe smaken:

Standaard: Een selectie van vier glazen om kennis te maken met de basisprofielen in de wijnwereld.

Deluxe: Een selectie van vier glazen met onze favoriete en bijzondere wijnen!

Reserveer je proeverij en geniet op je eigen tempo van onze selectie. Dit kan bij de open haard, in de tuin of op je eigen balkon.

Wij hebben een bondig en informatief boekje voor jullie gecreëerd waarin we het verhaal van de wijnen vertellen.

Ontbijt

Ontbijt

Een goed begin is… het allerlekkerste ontbijt.

Wij serveren een assortiment van verse broodjes, huisgemaakte zoetwaren, fruit, koffie en sap.

Daarnaast kunt van ons ontbijtmenu een gerecht kiezen.

Met mooi weer wordt ons ontbijt geserveerd in de achtertuin van het hotel.

Lunch

Lunch

Ons menu is met zorg samengesteld en sluit perfect aan op de seizoenen. Bij ons kunt u terecht voor een uitgebreide drie- of vier-gangenlunch maar ook voor een heerlijk broodje, salade of perfect bereide eggs benedict.

Je kunt van de lunch genieten in onze grote, rustgevende tuin, of binnen plaatsnemen in het sfeervolle restaurant.

Diner

Diner

Ons menu is met zorg samengesteld en sluit perfect aan op de seizoenen. Bij ons kunt u terecht voor een lekker uitgebreid vier- of vijfgangendiner.

De Kastanjehof heeft een grote tuin waar genoten kan worden van het diner, of neem binnen plaats in het sfeervolle restaurant. Onze sommeliers helpen u graag om een bijpassende wijn te kiezen. Een diner bij de Kastanjehof is perfect te combineren met een overnachting in ons boetiekhotel.

Aanmelden nieuwsbrief

Door dit formulier in te dienen, bevestig ik dat ik akkoord ga met het privacybeleid