Events  – De Kastanjehof

Events 

Events 

Bekijk onze mogelijkheden

Evenementen

Een unieke locatie in het groen nodig – goed bereikbaar, met alle faciliteiten, comfort en service? Wij gaan, samen met jou, het perfecte event creëren.

Vergaderen in De Kastanjehof betekent een volledig verzorgde invulling met veel van onze lokale en huisgemaakte producten.

De drie vergaderruimtes bieden capaciteit aan groepen van 4 tot 50 personen.

Alle ruimtes zijn sfeervol en huiselijk ingericht. Daarnaast grenzen ze aan de tuin en nodigen ze de deelnemers uit om na de vergadering, brainstorm of presentatie nog gezellig na te borrelen.


De Serre: Grote ruimte geschikt tot 50 personen

De Huiskamer: Intieme ruimte zicht op onze tuin

De Tuinkamer: Ruimte met privacy en eigen privé tuin

extra

Voor grotere evenementen, zoals een huwelijk of bedrijfsfeest, is de maximale capaciteit ongeveer 200 personen.

Voor meerdaagse bijeenkomsten hebben wij 14 comfortabele hotelkamers beschikbaar.         In ons hotel kunnen in totaal 30 personen overnachten.

Heeft je event of bijeenkomst extra invulling nodig? Wij werken samen partijen op het gebied van buitenactiviteiten, coaching en andere educatieve invullingen.

Iets speciaals te vieren?

Je kunt bij ons borrelen, barbecueën, of je gasten verwennen met een walking dinner. Van oesters en bubbels tot een boerenbroodlunch, wat je smaak ook is, wij denken graag met je mee over het perfecte programma!

Neem vooral contact met ons op! Bij de Kastanjehof vinden we persoonlijke service het belangrijkst, en denken we graag met je mee om jouw speciale dag onvergetelijk te maken.

                                                                       

Aanmelden nieuwsbrief

Door dit formulier in te dienen, bevestig ik dat ik akkoord ga met het privacybeleid