Hotel  – De Kastanjehof

Hotel 

Hotel 

gastvrijheid die verblijdt

Hotel

In een oase van groen is ons boetiekhotel de ideale plek om even te ontsnappen aan de drukte van het dagelijkse leven. In ons hotel met veertien luxe kamers voelt iedereen zich direct thuis – en dat is precies waar wij naar streven.

De pas gerenoveerde kamers zijn stuk voor stuk warm, comfortabel en romantisch, met een eigenzinnige Franse touch. Alle kamers beschikken over een moderne, kleurrijke badkamer en het zachtste bedlinnen.We hebben vijf verschillende soorten kamers om uit te kiezen.

 

Welke kamer past bij je verblijf?

Kamer collectie

In ons kleinschalige boetiekhotel hebben wij veertien kamers. Onze kamers zijn helemaal gerenoveerd en opnieuw ingericht met een eigenzinnige, speelse Franse touch. Alle kamers zijn afgewerkt met hoogwaardige materialen en hebben de beste kwaliteit bedden met heerlijk zacht bedlinnen. Voorzien van al het nodige comfort voel jij je hier direct thuis!

Bij het boeken van een kamer bij Boetiekhotel & Restaurant de Kastanjehof zorgen wij voor een complete en inspirerende ervaring met veel mogelijkheden! Maak een keus uit een van onze vele te boeken activiteiten.

Inchecken kan bij ons vanaf 15:00 uur.

Aanmelden nieuwsbrief

Door dit formulier in te dienen, bevestig ik dat ik akkoord ga met het privacybeleid