Restaurant – De Kastanjehof

Restaurant

Restaurant

Mee met de seizoenen

Restaurant

In ons restaurant serveren we verrassende en eigentijdse gerechten. We werken in onze keuken uitsluitend met kwalitatief hoogwaardig producten, waarbij we onze klassieke gerechten een moderne twist geven.

Onze wijnkaart biedt keuze uit verschillende spannende, unieke wijnen. Onze sommelier helpt je graag bij het kiezen van een wijn die perfect bij de gerechten aansluit.

Van toegankelijke gerechten voor de hele familie tot culinaire hoogstandjes: onze keuken heeft het allemaal in huis. Of het nu gaat om een lunch met heerlijke broodjes of onze specialiteit, de côte de boeuf. Neem vooral een kijkje op onze lunch– en dinerkaart! 

Voor grote groepen hebben we in ons restaurant tal van opties. Walking dinners, borrels, lunches, diners of een uitgebreid, luxe barbecuemenu in onze tuin: het is allemaal mogelijk. Neem contact met ons op, om je wensen te bespreken. We denken graag met je mee. 

Onze menukaarten:

Lunch

Lunch

Zin in een uitgebreide lunch? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Maar ook voor een heerlijk broodje, salade of soep bent u meer dan welkom. De Kastanjehof heeft een grote tuin waar genoten kan worden van onze lunch, of neem binnen plaats in het sfeervolle restaurant.

Diner

Diner

Ons menu is met zorg samengesteld en sluit perfect aan op de seizoenen. Bij ons kunt u terecht voor een lekker uitgebreid 4 of 5 gangen diner, maar u kunt natuurlijk ook losse gerechten van de kaart bestellen. De Kastanjehof heeft een grote tuin waar genoten kan worden van ons diner of neem binnen plaats in het sfeervolle restaurant. Onze sommeliers adviseren u graag met een bijpassende wijn. Een diner bij de Kastanjehof de perfecte combinatie met een overnachting in ons boetiekhotel.

Aanmelden nieuwsbrief

Door dit formulier in te dienen, bevestig ik dat ik akkoord ga met het privacybeleid